Fotografi


Professionella, vackra bilder är mycket viktiga för att ge hemsida en viss känsla och professionell utseende. Det är möjligt att använda bilderna du redan har på din hemsida, men det kan vara bra att ta nya bilder som är tagna med hemsidan i åtanke. Om du vill ha en distinkt och personlig hemsida, kan jag ta bilder av dina produkter, eller arbetsprocess.

Jag är utbildad som fotograf och jobbar med en professionell kamera och studiobelysning för bästa resultat. Jag kan ta proffesionella produktbilder till din webbutiker. Priset är på förfrågan och beror bland annat på antalet bilder. Om du vill ta dina egna bilder kan jag ge dig tips eller hjälpa dig med bildbehandling i Photoshop. Jag redigerar och anpassa alla bilder i Photoshop för att passa din hemsida.

På en hemsida eller webbutik finns oftast två typer av bilder. Bilder som skapar en viss atmosfär och bilder som visar en produkt så tydligt som möjligt, t.ex. på en vitt eller neutral backgrund. Här under ser du några exempel på bilder som jag har tagit för olika uppdragsgivare.

Tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer eller om du vill boka ett kostnadsfri (digital)möte!

Nordiska Stil - portrett Nathalie de Groot
Nathalie de Groot

Jag är med som konsult i Timbanken. Om du är företagare i  Jämtland/ Härjedalen får du tillgång till fem kostnadsfria konsulttimmar där jag kan hjälpa dig med fotografi, trycksaker, hemsida, logotyp, marknadsförning eller annat.

Logo Timbanken

Exempel på bakgrundsbilder

Exempel på produktbilder